Digitalt foredrag om selvfølelse!

Diameta sitt digitale foredrag er for foreldre og ansatte i skoler og barnehager.

Foredraget kan også passe for en bedrift som ønsker å gi noe ekstra til sine ansatte (foreldre) - for å støtte opp under gode familierelasjoner.

Foredraget ligger klar til bruk og vil bli tilgjengelig for alle foreldre og ansatte tilknyttet en skole/barnehage/bedrift når foredraget er kjøpt.

Foredraget har fokus på hvor viktig selvfølelse er for oss mennesker og hva vi kan gjøre for barna våre og oss selv. Denne læringen vil både styrke og opprettholde en god selvfølelse. 

Noen av temaene i foredraget:

  • Hvorfor er god selvfølelse viktig?
  • Hva er ødeleggende for selvfølelsen?
  • Hva gir næring til selvfølelsen?
  • Tips til hvordan bygge en god selvfølelse? 
  • Verktøy for god selvfølelse

Pris: 7000,- (alle foreldre skole/barnehage)

NB! Digitalt foredrag sparer dere for reiseutgifter. Foredraget foregår på Diameta sin digitale plattform, og kan ses når det passer i løpet av 5 dager av alle foreldre/lærere tilknyttet en skole/barnehage/bedrift. 

Pris: 899,- (enkeltkjøp) Dette vil være tilgjengelig så lenge du ønsker.

Ta kontakt med [email protected] når du har fullført kjøpet ditt. Da vil du få en lenke som du kan distribuere til alle foreldre/lærere. Foredraget vil være tilgjengelig fem dager og dere bestemmer selv dato for oppstart. Dersom dere ønsker å ha foredraget tilgjengelig over en lengre periode ta kontakt på [email protected] for pris. 

Diameta er et kompetansesenter for folkehelse, selvfølelse og livsmestring. Vi holder kurs, foredrag og tilbyr veiledning om selvfølelse og livsmestring i store deler av Norge. Våre målgrupper er barn, ungdom, foreldre, voksne og de som jobber med barn og unge. Vårt team består av barnevernspedagoger, sykepleiere, rådgivende pedagoger, sosionomer, helsesykepleiere, mindfulnessintruktører, yogainstruktører, coacher og terapeuter. Ta kontakt med oss for å bestille kurs eller foredrag i ditt område.

Se denne korte videoen som forklarer hvor viktig det er å ta vare på selvfølelsen.

 

Registrer deg her og laste ned en PDF med 12 hverdagstips til foreldre. Du blir da registrert i vår base for nyhetsbrev.

Registrer deg og få 12 hverdagstips til foreldre.

Denne filmen passer for barn og unge. Den handler om at det er helt normalt å ha både gode og vonde følelser og at det går an å styrke dine mentale muskler.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.