Ønsker du å ha et enda bedre forhold til barna dine?

Vi i Diameta jobber med tusenvis av foreldre og barn hvert år. Vi erfarer at svært mange foreldre ønsker gode råd og verktøy. Diameta har utviklet et nettbasert foreldrekurs i fem deler hvor du lærer enkle verktøy som bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. 

 

KJØP NÅ!

Foreldrekurs

Dette kurset tar for seg temaer som er veldig viktige for alle som lever i en familie med barn og ungdom.

Foreldre i dag har lite tid og nettopp derfor er det fem relativt korte og tydelige videoer med konkrete oppgaver i etterkant. Ta gjerne for deg en og en modul bruk litt tid til å reflektere og lage en plan for hvordan du og dere skal følge opp oppgavene i etterkant.

 

Familien

Du vil lære et konkret verktøy for forståelse mellom foreldre og barn. Dette gjør at dere lettere kan forstå hverandres behov og ha respekt for hverandres ønsker/hverdag.

Foreldrerollen

Du vil lære hvordan du kan kommunisere bedre med barnet ditt, på en måte som skaper færre konflikter. Dette gjør at du og barnet ditt kan ha en god dialog

Barnets selvfølelse

Du vil lære om konkrete tiltak for en bedre selvfølelse, gode holdninger og bevisstgjøring som bidrar til en bedre selvfølelse og hva du som forelder kan gjøre som påvirker barnet ditt. Dette gjør at barnet ditt føler seg trygg ved å ha en forelder som ser, støtter opp og hjelper.

Hverdagen

Du vil lære om rutiner, grenser og naturlige konsekvenser. Dette gjør at dere har en hverdag som fungerer godt for hele familien.

Søvn og kosthold!

Dere vil lære om hvilke fordeler det er å ha gode søvn og kostholdsvaner. Dere vil få konkrete verktøy for å sovne lettere på kvelden. Dette vil gjøre at barn og ungdom ser at dette er viktig for å fungere optimalt.

Hvordan foregår kurset?

Dette er et nettkurs der du oppretter en bruker når du kjøper kurset. Vi har tatt hensyn til at foreldre i dag har lite tid og derfor er det fem relativt korte og tydelige videoer med konkrete oppgaver i etterkant. Du får tilgang til alt materiell med en gang og kan se det når det passer deg.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.