Livsmestringsverktøy for foreldre og barn

Dette er verktøyet du vil ha i din selvhjelpskasse. Som gir mulighet for et dypdykk i dine verdier. Det gir deg muligheten til å bli bedre kjent med deg selv og barna dine for få et tryggere fundament.

Hva får du med livsmestringsverktøyet? 

- bedre oversikt og mer forståelse

- bli mer løsningsorientert og få bedre kommunikasjon gjennom bevisstgjøring

- det bidrar garantert til "de gode samtalene"

- mer harmoni, glede og trygghet

Dette verktøyet er ikke bare utviklende, men også gøy. Du kan til og med bli overrasket og få noen aha opplevelser underveis.

 

Kurset passer for foreldre og deg som jobber med barn. Du kan også se kurset sammen med barnet eller bruke verktøyet i etterkant. 

Gode familierelasjoner gir næring til god selvfølelse, mer glede og livskvalitet. 

Pris: 349,-

 

KJØP NÅ!

Diameta er et kompetansesenter for folkehelse, selvfølelse og livsmestring. Vi holder kurs, foredrag og tilbyr veiledning om selvfølelse og livsmestring i store deler av Norge. Våre målgrupper er barn, ungdom, foreldre, voksne og de som jobber med barn og unge. Vårt team består av barnevernspedagoger, sykepleiere, rådgivende pedagoger, sosionomer, helsesykepleiere, mindfulnessintruktører, yogainstruktører, coacher og terapeuter. NB: Vi holder også kurs og foredrag med oppmøte, dersom det er ønsket. Ta kontakt med oss for å sette opp kurs eller foredrag i ditt område, eventuelt om du ønsker råd og veiledning/coaching. Les mer om Diameta på www.diameta.no

Hvordan?

Du får tilgang til kurset med en gang og kan se det når det passer. Du kan se kurset så mange ganger du vil, så lenge kurset ligger tilgjengelig på vår kursportal. Kurset har en lav pris med mye verdi for pengene.

Diameta selvfølelsehus

Se denne korte videoen som forklarer hvor viktig det er å ta vare på selvfølelsen.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.