Ønsker du å å ha relevant kunnskap og trygghet i en akuttsituasjon?

Ditt Barns Førstehjelp er spesialiserte på førstehjelp rettet mot barn og ungdom. Vårt oppdrag er å overføre kunnskap og trygghet slik at dere skal få førstehjelp i "hendene." Ditt Barns Førstehjelp har utviklet et nettbasert kurs i fire deler hvor du lærer de viktigste temaene innen førstehjelp til barn og ungdom. Vi har også lagt ved en modul om smittevern og en om god håndhygiene. Viktige temaer i en spesiell tid!

 

KJØP NÅ!

Nettkurs i Førstehjelp

Dette kurset tar for seg temaer innen førstehjelp som er veldig viktige for alle som jobber med  barn og ungdom. Og ikke minst til deg som er forelder! 

Vi lever i et hektisk samfunn og har ofte liten tid og nettopp derfor er det fire relativt korte og tydelige videoer som tar for seg det viktigste innen førstehjelp. 

 

Hva er det viktigste innen førstehjelp?

Hva er det viktigste innen førstehjelp? Når ringer du 113? Og hva er det som gjør at barn blir livløse? 

Barnesykdommer

Du vil lære om astma, feberkramper, epilepsi, falsk krupp, hjernehinnebetennelse og diabetes, og hav du skal gjøre som førstehjelp til de ulike sykdommene. 

Stabilt sideleie og HLR

Du vil lære om de konkrete tingene du skal gjøre om en person er bevisstløs men puster, eller hva du gjør om personen ikke puster. Stabilt sideleie og HLR. Vi går igjennom de ulike teknikkene på baby, junior og voksen. 

Fremmedlegeme i hals, forgiftninger og skader

Du vil lære hvordan du får ut et fremmedlegeme i halsen til barnet. Hva gjør du om barnet ditt har drukket tennvæske? Og så tar vi for oss de viktigste skadene som blant annet hjernerystelse. 

Covid 19

Her vil du få innføring i den pandemien vi nå befinner oss i og myndighetenes viktige regler. Viktig informasjon i en spesiell tid. 

God håndhygiene

Her vil du få både en teoretisk og praktisk innføring i god håndhygiene og hvordan du vasker hendene riktig. 

God selvfølelse!

Som gratis bonusmateriell får du et minikurs om god selvfølelse til barn, laget av Diameta. 

Hvordan foregår kurset?

Dette er et nettkurs der du oppretter en bruker når du kjøper kurset. Du får tilgang til alt materiell med en gang og kan se på det når det passer deg. Tilgjengelig i 14 dager fra du kjøper det.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.