Ønsker du å lære mer om selvfølelse?

Ikke vent til livet blir vanskelig og problematisk. Ved å være i forkant med å bygge selvfølelse, vil du ha en god verktøykasse du kan bruke når det dukker opp utfordringer. 

Vi i Diameta jobber med foreldre, barn/ungdom, ansatte i skoler og barnehager. Vi erfarer at svært mange trenger flere verktøy for å styrke og opprettholde god selvfølelse i hverdagen både hjemme og på jobb. Diameta tilbyr et nettkurs om selvfølelse i fem deler hvor du lærer enkle verktøy og teknikker som bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Kurset passer også for deg som jobber med barn og unge. 

 

KJØP NÅ!

Diameta er et kompetansesenter for folkehelse, selvfølelse og livsmestring. Vi holder kurs, foredrag og tilbyr veiledning om selvfølelse og livsmestring i store deler av Norge. Våre målgrupper er barn, ungdom, foreldre, voksne og de som jobber med barn og unge. Vårt team består av barnevernspedagoger, sykepleiere, rådgivende pedagoger, sosionomer, helsesykepleiere, mindfulnessintruktører, yogainstruktører, coacher og terapeuter. NB: Vi holder også kurs og foredrag med oppmøte, dersom det er ønsket. Ta kontakt med oss for å sette opp kurs eller foredrag i ditt område.

Nettkurs om selvfølelse

Dette kurset tar for seg temaer som er veldig viktige for alle som har med barn og ungdom å gjøre.

Det er fem relativt korte og tydelige videoer med konkrete oppgaver i etterkant. Ta gjerne for deg en og en modul bruk litt tid til å reflektere og lage en plan for hvordan du og dere skal følge opp oppgavene i etterkant. Kurset passer også for deg som jobber med barn og ungdom. 

 

 

Familien

Du vil lære et konkret verktøy for forståelse mellom voksen og barn. Dette gjør at dere lettere kan forstå hverandres behov og ha respekt for hverandres ønsker/hverdag.

Foreldrerollen

Du vil lære hvordan du kan kommunisere bedre med barn, noe som kan skape færre konflikter. Dette gjør at dere får en bedre dialog. 

Barnets selvfølelse

Du vil lære konkrete tiltak for en bedre selvfølelse, gode holdninger og bevisstgjøring som bidrar til en bedre selvfølelse og hva du som voksen kan gjøre som påvirker barn/ungdom. Dette gjør at barn og ungdom føler seg trygg ved å ha en voksen som ser, støtter opp og hjelper. 

Hverdagen

Du vil lære om rutiner, grenser og konsekvenser. Dette er viktig for å ha en hverdag som fungerer godt.

Søvn og kosthold!

Dere vil lære om hvilke fordeler det er å ha gode søvn og kostholdsvaner. Dere vil få konkrete verktøy for å sovne lettere på kvelden. Dette vil gjøre at barn og ungdom ser at søvn er viktig for å fungere optimalt og klare å konsentrere seg på skolen.

Diameta selvfølelsehus

Se denne korte videoen som forklarer hvor viktig det er å ta vare på selvfølelsen.

 

Førstehjelp!

Som gratis bonusmateriell får du et minikurs om førstehjelp, laget av Ditt Barns Førstehjelp AS  

Hvordan foregår kurset?

Dette er et nettkurs der du oppretter en bruker når du kjøper kurset. Vi har tatt hensyn til at foreldre i dag har lite tid og derfor er det fem relativt korte og tydelige videoer med konkrete oppgaver i etterkant. Du får tilgang til alt materiell med en gang og kan se det når det passer deg. Tilgjengelig i 14 dager fra du kjøper det.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.