Diameta nettkursportal

Her ser du våre tilgjengelige nettkurs

 

Nettkurs om selvfølelse

Nettkurset tar for seg temaer som er viktige for alle som lever i en familie. Kurset inneholder bevisstgjøring, konkrete teknikker og verktøy dere kan ta i bruk med en gang. Kurset bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Passer også for deg som jobber med barn og unge. Inneholder ekstra bonusmateriell fra Ditt Barns Førstehjelp som inneholder en modul om det viktigste i førstehjelp. 

LES MER!

Nettkurs førstehjelp

Nettbasert førstehjelpskurs fra Ditt Barns Førstehjelp AS. Dette er et nettbasert førstehjelpskurs fra Ditt Barns Førstehjelp og er beregnet for deg som jobber med barn og ungdom, eller til deg som forelder. Inneholder ekstra bonusmateriell fra Diameta som inneholder en modul om barnets selvfølelse i fokus. 

LES MER!

Samarbeid

Diameta AS og Ditt Barns Førstehjelp AS har inngått et samarbeid. Vi ønsker å samarbeide fordi vi utfyller hverandre når det gjelder kunnskap om fysisk og psykisk helse. Derfor finner du nettkurs fra Ditt Barns Førstehjelp AS på Diameta sin nettkurs plattform,

Våre tjenester, kurs og foredrag passer for alle foreldre og deg som jobber med barn og ungdom i skoler og barnehager.

Les mer om Diameta

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.