Diameta nettkursportal

Her ser du våre tilgjengelige nettkurs

 

Nettkurs om selvfølelse (foreldre)

Nettkurset som du kan se når det passer deg, tar for seg temaer som er viktige for alle som lever i en familie. Kurset inneholder bevisstgjøring, konkrete teknikker og verktøy dere kan ta i bruk med en gang. Kurset bidrar til at du blir mer bevisst i foreldrerollen og hjelper deg å støtte oppunder barnets selvfølelse. Passer også for deg som jobber med barn og unge. Inneholder ekstra bonusmateriell fra Ditt Barns Førstehjelp som inneholder en modul om det viktigste i førstehjelp. 

LES MER!

Selvfølelseprogram for barn og unge

Diameta tilbyr et fleksibelt nettundervisningsprogram som gjør det enklere og mer tilgjengelig å tilegne seg kunnskap om selvfølelse og livsmestring. Det passer for alle barn og ungdom som ønsker å ha en verktøykasse for å være trygge på seg selv. Det er et skreddersydd selvfølelseprogram med videoer, oppgaver, kurskompendie og ekstra materiell som bidrar til mye og viktig bevisstgjøring og læring. Dette er en solid og dokumentert verktøykasse der fokuset er god selvfølelse og livsmestring gjennom hele programmet.  Programmet har mye læring for foreldre. Programmet passer også for bruk av lærere i skoleklasser. Pristilbud gis til klasser og/eller skoler. 

LES MER!

Foredrag om selvfølelse 

Digitalt foredrag for foreldre og ansatte i skoler og barnehager. Dette foredraget ligger klar til bruk og vil være tilgjengelig for foreldre og ansatte tilknyttet en skole/barnehage når foredraget er kjøpt. 

Foredraget har fokus på hvor viktig selvfølelse er for oss mennesker og hva vi kan gjøre for barna våre og oss selv. Denne læringen vil både styrke og opprettholde en god selvfølelse. 

 

LES MER!

 

Diameta er et kompetansesenter for folkehelse, selvfølelse og livsmestring. Vi holder kurs, foredrag og tilbyr veiledning om selvfølelse og livsmestring i store deler av Norge. Våre målgrupper er barn, ungdom, foreldre, voksne og de som jobber med barn og unge.
Vårt team består av barnevernspedagoger, sykepleiere, rådgivende pedagoger, sosionomer, helsesykepleiere, mindfulnessintruktører, yogainstruktører, coacher og terapeuter.
NB: Vi holder også kurs og foredrag med oppmøte, dersom det er ønsket. Ta kontakt med oss for å sette opp kurs eller foredrag i ditt område.

Kombiner våre tjenestetilbud!

Ønsker du et tilbud til både barn, foreldre og lærere? Ta kontakt for pris til barnehager, skoler, idrettslag eller bedrifter. Diameta har også instruktører tilgjengelig for rådgivning og veiledning/coaching for alle aldersgrupper.

Les mer om Diameta

Se denne korte videoen som forklarer hvor viktig det er å ta vare på selvfølelsen.

 

Denne er fin å se for barn og unge. Den handler om at det er helt normalt å ha både gode og vonde følelser og at det går an å styrke de mentale musklene.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.